Om os

Historien går tilbage til 1972

Gennem alle årene har visionen været den samme; at være Danmarks førende og mest nytænkende producent af trapper, altaner, gelændere og stålkonstruktioner. Med mere end 100 erfarne specialister i Jylland og på Sjælland leverer vi optimerede løsninger med fokus på design, bæredygtighed og økonomi. 

Vækst og udvikling kræver, at vi tør udfordre status quo – at vi tør rokke ved traditionerne, og at vi går nysgerrigt, løsningsorienteret og ambitiøst ind i ethvert projekt. Vi værner om langsigtede samarbejder, hvor gode synergier får plads til at gro, og alle parter lykkes i processen.

Karriere

At arbejde hos os er mere end et job. Her bliver man en del af et ambitiøst og pålideligt team og et stærkt fællesskab. Vi skaber en kultur, hvor medarbejdere trives og vokser både personligt og professionelt. Vores fokus på innovative og ansvarlige specialløsninger sikrer, at vi konstant er i udvikling. Som en del af vores team får man stor støtte fra kolleger og ledere, et inspirerende arbejdsmiljø og mulighed for udvikling.